Zesde editie 16 september | GRATIS ENTREE
Laden Evenementen

Alle Evenementen

In samenwerking met Warchild organiseren wij in april lessen voor basisscholen in Eindhoven. Wij richten ons hierbij op de bovenbouw van basisscholen en geven hierbij ons platform aan Warchild om haar verhaal te doen en deze kinderen aan het denken te zetten. Hierna zullen wij kort vertellen over ons initiatief en ze aansporen om 16 september zelf langs te komen. 

Naar aanleiding van deze lessen wordt aan elke klas gevraagd om een tekening te maken over het thema ‘vrijheid’. De klas werkt gezamenlijk aan een grote tekening. Alle tekeningen worden opgehaald door het Muziekgebouw Eindhoven. Van alle tekeningen wordt een film gemaakt. In juni wordt er in de Grote Zaal van het Muziekgebouw een concert gegeven door een band die de muziek heeft gemaakt naar aanleiding van de tekeningen van de kinderen. De film van de tekeningen wordt op een groot filmscherm vertoond achter op het podium. We verwachten dat hier zo’n 600 leerlingen op af komen. 

In mei hebben de basisscholen hebben ook een mogelijkheid voor een sponsorloop. Hier zullen wij dan ook bij zijn om de cheque te overhandigen.
 

Deel dit evenement met vrienden of familie!

Ga naar de bovenkant